:

1 botol ada 250ml. Kalau anda minum 1 sudu pagi & 1 sudu malam setiap hari. Ia boleh bertahan selama 1 bulan.
Biasanya anda akan nampak kesan pada 1 minggu pertama. Anda akan perasan selera makan anda jadi semakin berkurang pada hari ketiga. Lepas 1 minggu dah dapat turun 1kg. Kalau untuk kesan ‘kuat’, dalam masa 1 malam je dah ada perubahan.
Setakat ini, kami tidak menerima apa-apa aduan daripada customer. Produk ini diperbuat daripada bahan-bahan 100% semulajadi.
Mudah sahaja. Anda hanya perlu minum 1 sudu selepas bangun tidur ketika perut masih kosong. Kemudian 1 sudu sebelum anda tidur.
Boleh. B-Jaga diperbuat daripada 100% ekstrak herba. Selagi anda mengikut dos yang diberikan ianya selamat.
Kami melakukan penghantaran pada hari isnin hingga jumaat. Hari bekerja sahaja. Biasanya ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja di semenanjung & 3-5 hari di sabah/sarawak.
Ini merupakan produk pertama di Malaysia yang membolehkan anda untuk menurunkan berat badan, kempiskan perut dan jadi ‘kuat’ dalam masa yang sama.
Jika anda tanya kami, sudah pasti kami dengan sepenuh hati akan cakap ianya berkesan. Sebab memang kami gunakannya dan mendapat kesan yang kami mahukan. Tetapi lebih bagus anda cuba sendiri dan tengok kesannya terhadap diri anda. Anda tak rugi apa-apa.
B-Jaga adalah produk sama Ubijaga, cuma pembungkusan yang baharu sesuai dengan permintaan KKM.
Kalau anda berhenti guna B-Jaga selepas anda mendapat bentuk badan ideal anda, ia akan kekal sekiranya anda menjaga ‘lifestyle’ anda.
Ada! Ini nombor siri KKM.600-7/2/1